VIDEO // Cavcaliuc ironizează: „Dăruiesc clădirea ANRE unui păduchi politic”

cavcaliuc

Liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc l-a numit pe  președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) un păduche mic. Mai mult, Cavcaliuc l-a și împuternicit pe acesta să predea statului clădirea în care acum se află sediul ANRE, după ce Bilețchi a declarat că aceasta i-ar aparține liderului PACE.

Asta după ce Bilețchi a declarat astăzi într-un LIVE, în fața clădirii ANRE precum că această clădire ar aparține lui Gheorghe Cavcaliuc iar acesta la rândul său o dă în chirie ANRE-ului.

„Dacă totuși  am fost declarat proprietar al acestei clădiri, eu îl împuternicesc pe Bilețchi prin toate procurile legale să se ocupe de tranzacția acestei clădiri statului sau dacă vrea să și-o ia sie și să-și facă sediu de partid acolo”, a răspuns Gheorghe Cavcaliuc, la acuzațiile aduse de Bilețchi.

Cavcaliuc a catalogat astfel de gesturi de la așa oameni fiind niște minciuni ieftine prin care „niște prăpădiți” încearcă să atragă atenție.

„Niște prăpădiți încearcă astfel să atragă atenția asupra lor, niște păduchi politici sunt acești oameni care exploatează niște subiecte ieftine și niște minciuni”, a mai spus Cavcaliuc.

Iar pe final, liderul PACE a ironizat felicitând-ul pe Bilețchi cu descoperirea făcută astăzi și l-a atenționat că va verifica ca acesta să se ocupe de preluarea clădirii pe care tocmai i-a dăruit-o Cavcaliuc și donarea ei statului.

„Stimate păduche Vlad, ai făcut un lucru enorm, datorită ție o să fie o schimbare enormă în țară, dar să știi că eu o să fiu cu ochii pe tine, să nu îți dea în cap să furi clădirea, să o scrii pe socri sau pe nu știu mai cine, să o dai statului așa cum ți-am scris în procură”, a conchis Cavcaliuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share