Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc l-a îndemnat pe Igor Grosu să vină să sară la bătaie la el, nu la femei: „Trebuie să vă fie rușine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Trebuie să vă fie rușine.” Cu așa adresare vine liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, către cei din PAS, după ce o doamnă din Partidul PACE a fost agresată fizic la Căușeni de un individ din PAS.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Cavcaliuc a calificat gestul drept unul lipsit de bărbăție și l-a îndemnat pe liderul PAS, Igor Grosu, să vină să sară la bătaie la el, nu la femei, pentru că nu este nici frumos nici bărbătește.

„Dacă PAS vrea așa de tare să-și arate mușchii, îi propun lui Igor Grosu să vină la mine, personal, dar nu să trimită brute să atace femeile din PACE”, a menționat Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul unei emisiuni televizate de la TVC 21.

Liderul PACE a făcut un apel la poliția din Căușeni să își facă lucrul bine, să găsească acest individ și să îl pedepsească conform legii.

Amintim că pe 13 iunie, la Căușeni, un individ din PAS a agresat fizic o femeie, reprezentantă a Partidului PACE și s-a ascuns apoi în spatele altor bărbați de lângă cortul PAS.

Partidul PACE a depus plângere la Poliția din Căușeni și a sesizat Comisia Electorală Centrală pentru ca indivizii agresivi din PAS să fie sancționați conform legii.

Mai mult, reprezentanții formațiunii politice spun că sunt supuși permanent presiunilor din partea oponenților politici, care implică procurorii, folosesc relațiile lor la bănci și în mediul criminal în încercarea de a închide gura președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc și echipei partidului.

loading...

Comments are closed.