Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc, mesaj către Ciocoi: Nu cheltuiți banii publici pe terasă la Odesa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul formațiunii politice PACE, Gheorghe Cavcaliuc și vicepreședintele partidului, Valentina Geamănă, continuă întâlnirile cu moldovenii stabiliți peste hotare, care își exprimă susținerea totală pentru programul și inițiativele PACE. Liderul PACE  a dat asigurări că echipa sa luptă cu tot dinadinsul pentru a obține deschiderea a cât mai multe secții de votare în diasporă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Îndemn pe prim-ministrul Ciocoi să nu mai cheltuie banii publici pe la terase prin Odesa împreună cu prietenii, nu cheltuiți banii pentru mofturile proprii. Economisiți banii și investiți-i în secțiile de votare din diasporă. Mă refer la ultima deplasare a domnului Ciocoi în Ucraina, unde ați stat la terasă, pe malul mării, din banii publici. Nu mai motivați în instanță că nu sunt bani pentru a deschide mai multe secții în diasporă”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc într-un LIVE, pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Partidul Politic PACE cere ca pentru diasporă să fie deschise 220 de secții de votare, ceea ce va permite cetățenilor aflați peste hotare să-și exercite dreptul constituțional la vot.

În cadrul aceluiași LIVE, vicepreședintele partidului PACE, Valentina Geamănă, a venit cu o adresare către Igor Dodon, care consideră diaspora o lume paralelă.

„Domnule Dodon, diaspora nu este nici pe departe o lume paralelă, este o lume reală. Cu părere de rău sunt mulți moldoveni care vor să se întoarcă acasă însă ați creat în țară doar dezastru și nici o motivație de a-i vedea acasă. Ne doare sufletul că moldoveni de-ai noștri cu capacități mari, muncesc aici și nu acasă, unde ar putea crea locuri de muncă și pentru alți cetățeni. PACE va aduce schimbarea,” a menționat vicepreședintele partidului PACE, Valentina Geamănă.

În același timp, Partidul PACE continuă să câștige simpatiile moldovenilor din diasporă și își sporește rândurile din contul membrilor din Franța, Germania, Italia, unde sunt formate tot mai multe organizații teritoriale.

loading...

Comments are closed.