Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc o acuză pe Maia Sandu că plagiază din programul electoral al PACE: „Dvoeșniku” dacă a copiat de la un om care învață bine, el tot „dvoeșnik” rămâne

Pinterest LinkedIn Tumblr

Salut cu bucurie faptul că Maia Sandu ia toate ideile pe care le-a lansat PACE și le asumă. În mod normal am spune că este un plagiat, sau furt intelectual. Dar așa cum am mai spus Maia Sandu este un vampir electoral care nu are nici un scrupul atunci când vine vorba de adunat voturi, este declarația lui Gheorghe Cavcaliuc, după ce șeful statului a anunțat astăzi un proiecte de lege destinat diasporei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Nu mă miră că face echipă bună cu Renato Usatâi. Pentru că asta demonstrează că ceea ce am simțit atunci când am lansat noua inițiativă politică a fost corect: în Moldova este nevoie de un partid care să facă ordine pentru oameni.

Am anunțat scutirea de taxe vamale pentru diaspora, Renato Usatâi a ieșit după două zile și-a prezentat ca fiind ideea lui.

Acum este rândul ca Maia Sandu să procedeze la fel. Se merită unul pe altul, dar moldovenii nu-i merită pe nici unul dintre ei . Sunt doar niște vampiri ce sug tot ceea ce are legătură cu interesul oamenilor din Republica Moldova.

„Dvoeșniku” dacă a copiat de la un om care învață bine, el tot „dvoeșnik” rămâne”, a declarat Cavcaliuc, președintele PACE.

loading...

Comments are closed.