VIDEO // Cavcaliuc: Renato, „зассал”?

Deja șase televiziuni i-au invitat la dezbateri împreună pe liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc și pe Renato Usatîi. Și de această dată, Usatîi nu a venit la dezbateri. „Are o frică până în măduva oaselor de mine și de partidul PACE și s-a temut să vină la emisiune”, a declarat Cavcaliuc.

Am încercat să-l contactăm pe primarul de Bălți și să-l întrebăm de ce nu și-a făcut prezența însă acesta nu a răspuns la apelurile noastre.

În această dimineață, în drum spre întâlnirile cu alegătorii, Gheorghe Cavcaliuc s-a oprit la o stație PECO din capitală unde a găsit pe mese mai multe cutii cu popcorn pe care ieri jurnalistul Anatol Melnic a sugerat să le procure cetățenii pentru a privi dezbaterile electorale, însă, din motiv că Usatîi s-a speriat și nu a venit la emisiune, popcornul a rămas neatins.

Gheorghe Cavcaliuc se întreabă, cine o sa plătească popcornul acum? Anatol Melnic sau „тот кто зассал”?

Ulterior și pe pagina sa de facebook, Cavcaliuc a scris despre acest subiect: „Încă o dovadă a faptului că politicienii care vor să ajungă la guvernare sunt speriați. În istoria politicii din Moldova NICIODATĂ nu s-a întâmplat ca practic în prag de alegeri, niciun candidat să nu fi venit la dezbateri. Imaginați-vă ce frică vor trage când eu și Partidul PACE vom ajunge în Parlament”.

Nu este ascuns faptul că odată cu venirea liderului PACE Gheorghe Cavcaliuc, în politică, primarul din Bălți este clar inferior în ceea ce privește imaginația și mediatizarea sa și a partidului său, iar imaginea lui Usatîi a fost știrbită în mod vizibil.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share