Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc: Săptămâna viitoare vom face dezvăluiri mai serioase decât „narcomanca” sărită de pe lista unui partid

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, promite să facă, săptămâna viitoare, noi dezvăluiri despre candidații la funcția de deputat. Despre aceasta Cavcaliuc a declarat într-un LIVE pe pagina sa de Facebook.

„Săptămâna viitoare voi face dezvăluiri mai serioase decât narcomanca sărită de pe lista unui partid, după care președintele CEC, intenționat, și-a bătut joc de noi, dar, atâta timp cât știi că nu ești sfânt nu poți să dai lecții de moralitate altor oameni. Noi am venit în politică să facem ordine în țară. În parlament nu vom admite să vină criminali și narcomani. Amintesc că odată ajunși la guvernare vom băga în pușcărie peste 30 de miniștri și deputați. Eu voi aduce probe pentru toate dezvăluirile pe care le fac, pentru ca poporul să cunoască cine le conduce țara”, a declarat liderul PACE, în cadrul transmisiunii în direct.

Potrivit lui Cavcaliuc, îndeplinind un ordin politic, procuratura din Sîngerei, cu încălcări evidente ale legii, încearcă să folosească dosarul „Zelionka” împotriva sa. Asta în timp ce numeroase tentative de vaccinare a funcționarilor publici, despre care PACE a anunțat anterior procuratura, inclusiv cazul lui Tutunaru, nu au fost investigate.

„Cu ce este mai presus Tutunaru din Sângerei decât miile de oameni care stăteau cu orele în rând pe soare, pe ploaie?! Acest exemplu ne arată că oamenii vor să se imunizeze, iar faptul că mulți funcționari au spus că s-au vaccinat cu ultima doza este o minciună, este o bătaie de joc de oameni și pentru asta trebuie să răspundă.

Vreau să întreb Procuratura Generală, de ce pe dosarul „Zelionka” se face atâta vâlvă și încercați să îmi închideți gura la comanda criminalilor, deputaților și miniștrilor?!, a mai declarat Cavcaliuc.

Gheorghe Cavcaliuc a mai spus că unul dintre politicieni, care a fost deputat până de curând și acum este candidat parlamentar, încearcă, de asemenea, să-i influențeze pe procurori pentru a fabrica un dosar penal împotriva liderului PACE. Cavcaliuc este sigur că acest lucru dovedește încă o dată frica oficialilor corupți.

„Nu încercați să-mi închideți gura. Puteți să mă rețineți, arestați, dar dezvăluirile vor continua. N-o să aveți unde să vă ascundeți. Eu voi aduce probe ca poporul să cunoască cine conduce țara. Eu nu am frică de voi. Puteți încercați orice dar oricum veți răspunde pentru tot,” a mai menționat liderul PACE.

Gheorghe Cavcaliuc a promis în repetate rânduri că, după venirea la putere, el și partidul său vor închide în jur de 30 de foști și actuali miniștri și deputați.

loading...

Comments are closed.