Social

(VIDEO) Caz terifiant la Colegiul de Construcții! Un minor este agresat de colegii săi (imaginile vă pot afecta emoțional)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un cititor Telegraph.md ne-a trimis la adresa redacției niște imagini groaznice, care au avut loc la o instituție de invățământ din Chișinău. Din spusele persoanei care ne-a trimis imaginile video, tinerii care s-au luat la bătaie își fac studiile la Centrul de Excelență în Construcții.

„Exact acum un an de zile, am expediat acest video directorului instituției, domnului Valeriu Pelivan, unde l-am rugat frumos să ia măsuri corespunzătoare. Acesta m-a asigurat ca mă va ține la curent cu deciziile luate, însă așa și n-am primit nici un răspuns”, declară autorului video-ului, care a solicitat păstarea anonoimatului.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot provoca un impact emoțional negativ!

https://www.youtube.com/watch?v=3mdP94py6U0&feature=youtu.be

Din aceleași surse am aflat că acești agresori, care au bătut studentul, continuă să-și facă studiile la instituția dată.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

 

loading...

Comments are closed.