Externe

(video) Cel mai cunoscut cangur din lume a murit! A devenit renumit datorită mușchilor săi

Pinterest LinkedIn Tumblr

A murit cel mai cunoscut cangur din lume, roșcatul Roger, devenit celebru datorită mușchilor săi în anul 2015, s-a stins din viață în rezervația The Kangaroo Sanctuary. Despre acest lucru au comunicat reprezentanții rezervației prin interrmediul unei postări pe Facebook.

Din păcate, Roger a murit de la bătrânețe. A trăit o viață frumoasă și lungă fiind îndrăgit de milioane de oameni din toată lumea. Mereu îl vom iubi și ne va fi dor de el.” se spune în mesaj.

Roger avea 12 ani, acesta a devenit cunoscut în anul 2015 după ce a fost postată o poză pe internet în care se accentuau mușchii animalului. În poză el ținea o căldare de metal.

Cangurul care cântărea 89 de kilograme și avea o înălţime de peste doi metri a făcut senzație în anul 2015 pe internet după ce a fost pozat într-o ipostază uimitoare: în timp ce deforma fără efort o găleată din metal.

Zecile de imagini şi filmulețe cu Roger au adunat circa 900.000 de fani pe Instagram şi încă o jumătate de milion pe Facebook. Anul trecut, cangurul a fost recunoscut drept unul dintre cele mai faimoase zece animale la nivel mondial.

loading...

Comments are closed.