Social

VIDEO // Cercetat penal după ce a furat lucruri dintr-o mașină. Riscă patru ani de pușcărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 49 de ani locuitor a mun. Chișinău, a fost reținut de ofițerii de urmărire penală și ofițerii Secției de investigare infracțiuni a Inspectoratului sectorului Râșcani, pentru comiterea unui furt dintr-un Peco.

Cazul a avut loc pe data de 15 septembrie, în timp ce individul se afla pe șos. Balcani prin acces liber în lipsa operatorului a pătruns în incinta stației de alimentare, de unde din încăperea operatorului a sustras mijloace financiare în sumă de 21 700 lei.

Polițiștii Inspectoratului sec. Râșcani au fost alertați de către victimă, comunicând despre sustragerea banilor. La fața locului bărbatul a comunicat forțelor de ordine că a lipsit pentru scurt timp iar  ulterior a depistat lipsa sumei de bani.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul pătrunderii în Peco.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Bănuitul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislație în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.