Politic

VIDEO // Cetățenii sunt împiedicați să ajungă la protestul de astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți oameni din localitățile din nordul țării nu sunt lăsați să ajungă la protestul național de astăzi, programat pentru ora 15:00, în fața Președinției. Mijloacele de transport, pline cu oameni, au fost stopate de polițiști, la ieșirea din orașul Florești și municipiul Bălți, la indicația guvernării PAS.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Și la protestele din ultimele două săptămâni, zeci de mii de oameni atât din nordul, cât și din sudul țării au fost intimidați și șantajați ca să nu ajungă la manifestații. De asemenea, mai mulți transportatori au fost amenințați că vor avea probleme, dacă nu vor respecta restricțiile.

Reamintim faptul că astăzi, în Capitală, urmează să aibă loc un nou protest față de PAS și Maia Sandu, la care sunt așteptați mii de oameni care își doresc ca actualii guvernanți să demisioneze și să fie organizate alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Manifestațiile stradale de amploare au început în 18 septembrie. Peste 40 de mii de oameni s-au adunat atunci în fața Președinției și Parlamentului, ca să-și exprime nemulțumirea față de crizele din țară, provocate de actuala putere. O parte dintre manifestanți a rămas să protesteze non-stop, în fața legislativului, acolo unde au fost amplasate sute de corturi.

loading...

Comments are closed.