Politic

(Video) Chirtoacă este indignat că Năstase susține referendumul lui Plahotniuc din ziua alegerilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, este indignat că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, îndeamnă cetățenii să iasă la vot și să susțină inițiativa lui Vlad Plahotniuc de a micșora de la 101 la 61 numărul deputaților din Parlamentul R. Moldova.

„Nu este în regulă să fie susținute inițiativele lui Plahotniuc. Ele sunt electorale și nedemocratice. Scopul „referendumului”, promulgat și astfel susținut de sluga Dodon, deși a spus că încă se gândește, este să determine alegătorul să voteze pentru PD, după ce se vor pronunța „pentru” revocarea deputaților și micșorarea numărului acestora”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

dorin chirtoaca pe facebook, partidul liberal, alegeri 2019
Chirtoacă îi transmite lui Năstase că a susține referendumul este ca și cum ai face indirect campanie PD-ului. „PL nu susține și respinge manipulările PD, numite referendum din 24 februarie 2019. Delegația UE în R. Moldova a spus că aceste inițiative nu corespund practicilor democratice. Discuții despre cât de mare să fie Parlamentul putem avea doar atunci când vom avea din nou democrație”, a subliniat liderul PL.

Mai jos puteți urmări declarațiile lui Andrei Năstase făcute ieri-seară în cadrul emisiunii Puterea a Patra cu Gheorghe Gonța.

loading...

Comments are closed.