Social

(video) Chișinău, sectorul Râșcani: un taximetrist și-a luat clienții la bătaie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cursă cu final neaşteptat pentru doi clienţi dintr-un taxi. Au crezut că li se permite orice dacă achită pentru deplasare şi, astfel, s-au angajat într-un conflict cu şoferul. Cel mai probabil, nu şi-au calculat corect forţele, transmite CANAL 3.

Nişte replici banale au degenerat într-un scandal în toată legea, iar drept urmare, unul din pasageri s-a ales cu capul plin de sânge. Incidentul a avut loc acum câteva zile, aproape de miezul nopţii, pe o stradă din sectorul Râşcani al Capitalei.

Şoferul, un bărbat de 34 de ani, i-a preluat pe cei doi indivizi de pe o stradă, aproape de miezul nopţii. În scurt timp, însă, tipii ar fi început să manifeste un comportament agresiv. După ce i-a atenţionat de câteva ori fără succes, conducătorul auto a oprit maşina, iar când au coborât toţi din automobil, s-au luat la pumni. Nu înainte însă, ca unul din scandalagii să-i deterioreze vehiculul.

Şoferul nu a stat mult pe gânduri şi a apăsat butonul de alarmă pe care îl avea instalat în automobil. În scurt timp, la faţa locului a ajuns echipajul firmei de pază.Aceştia i-au acordat primul ajutor celui traumat, după care au sunat la 112 şi au chemat o ambulanţă, inclusiv, şi pe cei de la poliţie.

loading...

Comments are closed.