(video) Cine minte?! Năstase spune că blocul ACUM va exista după alegeri, iar Popșoi spune că se va destrăma în 2-3 fracțiuni

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,blocul acum, partidul asctiune solidaritate, nastase andrei, mihai popsoi, destramarea blocului acum, platforma da, societatea civila, dezbateri televizate, vitalia pavlicenco, partidul national liberal,

În cadrul unei emisiuni de dezbateri electorale de la postul de televiziune Moldova 1, președinta Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco a demonstrat că există o neînțelegere și lipsă de coordonare între liderii blocului electoral ACUM. Se pare că Andrei Năstase și Mihai Popșoi au viziuni diferite în ceea ce privește viitorul blocului ACUM în Parlamentul Republicii Moldova.

La dezbaterile de la postul de televiziune Moldova 1, președinta PNL, Vitalia Pavlicenco s-a întrebat, “ce credibilitate și efect pot avea promisiunile blocului ACUM, în condițiile în care ați declarat în spațiul public că în viitorul parlament, blocul ACUM s-ar putea destrăma în două sau trei fracțiuni diferite, anume PAS, PPDA și PLDM.”

Andrei Năstase a învinuit-o pe Pavlicenco de minciuni și declarații false, spunând că blocul ACUM va rămâne intact și nu au existat nici un fel de declarații în acest sens din partea liderilor formațiunii. Acest răspuns al lui Năstase contravine însă declarațiilor făcute de către vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, candidatul pe circumscripția 32, Mihai Popșoi.

Fruntașul blocului ACUM a declarat Marianei Rață în cadrul dezbaterilor de la postul de televiziune TV8 că cel mai probabil, după alegeri blocul ACUM nu va mai exista ci se va destrăma în mai multe fracțiuni separate. Din spusele vicepreședintelui PAS, există mai multe părți componente ale blocului electoral, adică PAS, PPDA și societatea civilă, care ar putea avea interese comune. Totuși, Popșoi nu exclude că aceste fracțiuni ar putea conlucra în viitorul Parlament.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share