Lifestyle

VIDEO // Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit destinația aleasă pentru luna de miere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cleopatra Stratan și Edward Sanda weekendul trecut au devenit oficial soț și soție! După ce fanii cuplului au aflat toate detaliile de la nuntă, principală întrebare care îi macină este: unde va petrece cuplul luna de miere?

Iată că Johnny și Soci de la Kiss Fm România au aflat!

Tinerii însurăței au fost invitați la emisiunea „Dimineața cu Johnny și Soci” pentru a vorbi despre noua lor piesă, lansată săptămână trecută: „Cel puțin o veșnicie”, care vorbește despre povestea lor de dragoste. Noua melodie se bucură de popularitate și a ocupat o poziție fruntașă în trending, iar acest lucru i-a bucurat enorm pe cei doi artiști.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa noastră. Am primit foarte multe comentarii, iar multe persoane vor să folosească această piesă pentru dansul mirilor, la nunta lor. Ne bucurăm atât de mult când vedem astfel de reacții”, a spus Cleopatra Stratan.

Cei doi au dezvăluit în premieră că destinația aleasă pentru luna de miere este Sardinia, o insulă din Marea Mediterană, situată între Peninsula Italică, coasta sudică a Franței și coasta Tunisiei, la sud de Corsica.

sursa: EA

Citește și: Elon Musk a anunțat că Tesla construiește un robot umanoid care va fi capabil să ne facă cumpărăturile

loading...

Comments are closed.