Economic

VIDEO // Complex cu priveliște panoramică de vis – Eco-House, cu prima rată de doar 3000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cauți un apartament unic, diferit, într-o zonă ecologică? Compania Imobiliară PROIMOBIL vă prezintă Complexul Eco-House, amplasat în cea mai liniștită zonă a orașului, cu o priveliște panoramică de excepție, pe care oricine și-ar dori să o admire zi de zi.

Datorită amplasării sale într-o zonă ecologică selectă, acesta reprezintă o investiție inteligentă.

Eco-dezvoltarea sau construcția ecologică a devenit o tendință globală în ultimii ani. În Moldova, această direcție abia e la început de cale, însă cei mai mari dezvoltatori sunt în căutarea unor noi abordări pentru implementarea în practică a eco-tehnologiilor moderne.

Dezvoltatorul Pamir Construct a identificat cea mai bună opțiune pentru tinerele familii la „început de cale”, precum și pentru investiții de succes: apartamente cu suprafață mică în noul complex rezidențial de tip Club House, cu două scări și o priveliște panoramică de vis.

Complexul rezidential Eco-House vine să satisfacă dorințele actuale ale clienților de a cumpăra locuințe în cele mai ecologice zone, oferind spre alegere apartamente de la 41 m2 la 72 m2.

Proiectul este implementat cu respect nu numai pentru resursele naturale, ci și pentru componenta estetică a zonei.

Complexul Eco House are doar 140 de apartamente cu priveliște spre pădure și oraș, într-un mediu ecologic bun, care oferă un sentiment de confort.

Îți poți face Visul mai aproape cu doar 3.000 de euro prima rată!

Profită de o Consultație și Asistență Profesională Gratuită acum, pentru a alege cea mai personalizată și optimă ofertă la telefon 068666012!

loading...

Comments are closed.