Politică

(video) Comportament de ambasador! Valeriu Poia trântește microfonul și refuză să răspundă la întrebările incomode

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul ambasador al Republicii Moldova în Belarus, Valeriu Poia, a organizat ieri un scandal în emisie directă. Acesta după ce a jignit toți moldovenii, dar și moderatorul emisiunii, a rupt microfonul și a sabotat emisiunea.

Diplomatul Valeriu Poia, a fost invitatul jurnalistului Liviu Moraru, la emisiunea „Important”, de la postul de televiziune „TVC21”. În cadrul emisiunii, Poia a spus că după 28 de ani de la obținerea independenței, în Republica Moldova nu s-a format o clasă politică veritabilă, iar vina o poartă inclusiv cetățenii, care a spus că natura moldoveanului este așa, că nu dorește și nu este pregătită pentru o clasă politică adevărată.

În momentul în care moderatorul emisiunii i-a reproșat fostului ambasador că acesta atacă întreg poporul moldovenesc, acesta a amenințat că pleacă din emisie, fapt care ulterior s-a întâmplat, acesta trântind microfonul în masă, spunând că jurnalistul Liviu Moraru este agresiv la adresa sa, fapt incompatibil cu posibilitatea de a face interviul.

Ulterior, Valeriu Poia și-a liniștit emoțiile, revenind după o pauză în platou.

loading...

Comments are closed.