Politic

(video) Constantin Codreanu și-a exprimat dreptul la vot: „Un singur vot nu poate decide mare lucru, este important să venim la vot indiferent de candidatul pe care îl preferați”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar general al capitalei, Constantin Codreanu și-a exprimat dreptul la vot la secția 247, de la Academia de Studii Economice din Moldova.

„Mi se pare un lucru extraordinar, o coincidență că eu care sunt o persoană apropiată de mediul didactic mi-am exprimat dreptul la vot într-o instituție de învățământ. Vin dintr-o familia de profesori, mama mea chiar dacă e la pensie încă activează. Sunt convins că votul meu este la fel de important ca al oricărui cetățean. Am decis să vin la vot aici fără a anunța pe nimeni și am ținut neapărat să vorbesc. Un singur vot nu poate decide mare lucru. Din păcate, majoritatea persoanelor care merg la vot, sunt persoane de vârsta a treia și vorbitori de limbă rusă. Am văzut foarte puțini tineri care merg la vot. Vreau să cred că oamenii din suburbii au mers la biserică și o să meargă să își exprime votul în a doua jumătate a zilei. Este foarte important să venim astăzi la vot, indiferent de candidatul pe care îl votați”, a spus Constantin Codreanu, într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Constantin Codreanu a fost ales în anul 2016 drept deputat al Camerei Deputaților din Parlamentul României, funcție exercitată și în prezent.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.