VIDEO // Cristian Porcari surprinde din nou cu piesa “Doare” și cu un videoclip spectaculos

Artistul Cristian Porcari, născut in Chisinau, cunoscut pentru hitul său “Pielea Ta” una dintre cele mai virale piese de pe Tik Tok din 2023, își extinde repertoriul muzical cu lansarea emoționantei piese “Doare”. Acest nou single marchează o nouă etapă în evoluția sa artistică și promite să fie o adiție de neuitat în lumea muzicii.
“Doare” este o expresie artistică profundă a sentimentelor de iubire, pierdere și regăsire. Combinând versuri puternice cu o melodie captivantă, Cristian creează o experiență muzicală care răsună în sufletele ascultătorilor.

Videoclipul pentru “Doare” este o lucrare de artă vizuală, cu Cristian în rolul principal și 4 fete ce aduc starea sufletului ce țipă cand este rănit dar strigătul nu este auzit de nimeni, o dramă prin care trece aproape fiecare om într-un anumit punct al vieții sale. Videoclipul adaugă o nouă dimensiune interpretării lui Cristian, făcând ca mesajul să treacă dincolo de melodie și să se transforme în ceva mult mai deep, într-o experiență completă cu o puternică încărcătură emoțională.

Cristian Porcari împărtășește: “Sunt încântat să lansez ‘Doare’ și sper că va avea un impact puternic asupra oamenilor care mă ascultă. Această piesă este o fereastră spre sufletul meu și o invitație pentru voi să vă pierdeți în povestea mea.”

“Doare” este acum disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele majore de muzică.

Cristian Porcari – Doare | Official Video

Pe 24 decembrie la ora 19:00 va avea un concert la Chisinau Arena, eveniment intitulat Christmas Magic unde va urca pe scena alaturi de artisti importanti precum : Dan Balan, Ludmila Balan, Haddaway , Mr. President, Bakota.

Total
0
Shares
Total
0
Share