Politic

VIDEO // Cristian Rizea a făcut primele dezvăluiri despre Vladimir Dachi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul emisiunii Spovedania lui Rizea, care poate fi găsită pe Youtube și pe platforma realitateadinmoldova.md, jurnalistul și politicianul Cristian Rizea a făcut primele dezvăluiri despre Vladimir Dachi, despre care spune că ar fi implicat în afaceri cu armata rusă și că pregătește răsturnarea orânduirii constituționale din Republica Moldova, lovitura fiind planificată pentru data de 12 iulie 2022, atunci când Maia Sandu ar putea fi alungată de la putere, iar la conducerea țării va fi numit în Guvern marionetă. Primul episod este publicat mai jos.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Rusofilul Vladimir Dachi, cel care crede că va conduce Republica Moldova după 12 iulie, a pus la cale, împreună cu mafioții, un plan de eliminare al lui Cristian Rizea. Astăzi, 4 mai, la ora 12.00 (pe Youtube), jurnalistul va dezvălui scenariul criminal care urmează să fie aplicat în timpul apropiat, și care va avea un final fatal, dacă oamenii legii nu vor interveni”, a anunțat politicianul.

Rizea a mai spus că deține și alte note informative despre activitatea lui Dachi, iar toate informațiile vor fi devoalate în următoarele zile.

loading...

Comments are closed.