Externe

(video) Cruzime rară! Un câine a fost legat cu o funie de motocicletă și târât pâna s-a stins din viață

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scene de cruzime fără margine! Un bărbat și-a legat câinele cu o funie de motocicletă și l-a târât până când animalul și-a dat ultima suflare. Chinul îndurat de animal a fost filmat de un șofer care se afla în spate

Un bărbat a fost surprins în momentul în care a legat un câine nevinovat de motocicleta sa, târându-l până când animalul și-a dat ultima suflare. Din imaginile video se observă că bărbatul conducea cu viteză foarte mare pe bulevardul Néstor Kirchner din Buenos Aires, transmite a1.ro

Gestul fără milă făcut de motociclist a fost înregistrat de oamenii aflați într-o mașină din spatele acesteia. În ciuda faptului că bărbatul a realizat că este văzut și filmat, acesta a continuat să meargă cu aceeași viteză, până când animalul nu a mai rezistat.

Potrivit martorilor, bărbatul și-a făcut apariția în cartierul San Cayetano cu câinele deja mort. La scurt timp după ce l-a omorât, criminalul a aruncat cadavrul câinelui la marginea drumului. Omul a fost arestat de poliție la scurt timp după aceea.

Reprezentanții unui grup de adăpost pentru animale și-au exprimat respingerea pentru această cruzime: „Suntem surprinși și considerăm, că dacă acest lucru este cunoscut la nivel național, autoritățile și Puterea Judiciară locală pot executa toate procedurile legale care privesc aceste cazuri terifiante și astfel, noi ca societate să putem stabili un precedent legal pentru ca aceste atrocități să nu se mai repete niciodată, deoarece suntem cu toții conștienți că abuzul asupra animalelor este preludiul violenței sociale„.

 

loading...

Comments are closed.