Social

(video) Cu ce echipă ține Andrian Candu la Campionatul Mondial și de ce și-ar dori ca anume ei să câștige trofeul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a ținut astăzi o conferință de presă, la sfârșitul căreia a fost întrebat de o jurnalistă despre preferințele sale fotbalistice și ce țară și-ar dori speakerul să câștige trofeul mult râvnit.

Candu a răspuns că deși consideră că Franța va câștiga trofeul din cauza faptului că are o echipă foarte tânără și valoaroasă, el va susține Croația. „Croația este poziționată în partea de centru-est a Europei, exact ca și noi, are o echipă tânără și este o premieră ca o țară atât de mică să avanseze până în finală. Deși, Croația are o tradiție foarte bogată în fotbal, să ne aducem aminte de echipa Iugoslaviei care în permanență jucători de valoare. Aș prefera să câștige Croația, dar echipa Franței este una tânără și puternică, mii frică că le va fi greu balcanicilor să țină piept. Dar, mingea este rotundă.” a spus Andrian Candu.

Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 va avea loc duminică, 15 iulie la ora 18.00. Meciul poate fi urmărit la postul de televiziune public, Moldova1.

loading...

Comments are closed.