Politic

(video) Cu echipament de BOX la conferința lui Andrei Năstase. Ungureanu: După ce m-a amenințat, m-am echipat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipat cu mască de protecție și mănuși de box, așa a apărut astăzi colegul nostru Vadim Ungureanu, la o conferință de presă organizată de către conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Asta, după ce Andrei Năstase,liderul PPDA, fiind invitat la o emisiunea ”Fără Măști” moderată de Ileana Rusu, l-a amenințat pe Ungureanu într-un mod grosolan și tipic pentru huligani, cu răfuială fizic, transmite Impacttv.

Ungureanu s-a echipat cu mănuși de box și mască de protecție ca să fie pregătit, după cum susține acesta, în cazul în care Năstase va trece de la vorbe la fapte.

După conferință, liderul PPDA a evitat să răspundă la întrebările adresate de către colegul nostru, iar susținătorii lui Năstase au încercat să-l îndepărteze într-un mod agresiv pe Ungureanu de lângă Năstase.

Nu este pentru prima dată când la evenimentele publice organizate de către PPDA, liderii fracțiunii, dar și susținătorii acestora, se comportă agresiv și limitează accesul jurnaliștilor incomozi.

vadim ungureanu, jurnalisti batuti, nastase bate jurnalisti, nastase violente, ungureanu jurnalist, nastase agresiv, andrei nastase primaria chisinau, platforma electorala nastaseAmintim că Vadim Ungureanu s-a plâns că liderul Platformei DA, Andrei Năstase l-ar fi amenințat că i-ar trage o stângă. Incidentul a avut loc în sediul postului de televiziune ImpactTV.

loading...

Comments are closed.