Alte știri

VIDEO // Cum a ajuns cunoscutul medic neurolog Alexandru Grumeza să se ocupe de politică și de ce a ales PACE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bine cunoscutul în întreaga țară medic neurolog Alexandru Grumeza, președintele federației de armwrestling,  deoarece își dorește să poată face mai multe pentru sportul și medicina din Republica Moldova a decis să se implice, de curând și în politică, fiind unul dintre co-fondatorii Partidului Acasă Construim Europa (PACE), liderul căruia este fostul șef adjunct de la IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Mai mult, Alexandru Grumeza este și cap de listă a candidaților pentru funcția de deputat din partea PACE.

Fiind întrebat de ce a decis să pună umărul la crearea acestei forțe politice, Grumeza a ținut să menționeze că a făcut-o din proprie inițiativă, venindu-i ideea de a se implica în politică puțin înainte de a primi propunerea din partea lui Gheorghe Cavcaliuc, iar când a apărut această oportunitate, a decis să susțină ideea lui Cavcaliuc, care, după părerea sa este „un om al cuvântului, onest, corect și un foarte bun conducător. Alături de așa un om ești atras să participi în implementarea multor proiecte,” a menționat Co-fondatorul PACE, Vicepreședinte pe domeniul Sportului, Alexandru Grumeza, în cadrul emisiunii „Interviu Exclusiv” cu Dumitru Antoceanu.

În cadrul aceleiași emisiuni, vicepreședintele PACE a ținut să menționeze că imaginea partidului PACE și a liderului său este știrbită, în mare parte, de către presa controlată politic, dar fără a fi argumentate acuzațiile aduse.

„În mare parte, jurnaliștii cointeresați, asociați politic, dirijați, dictați, ei prezintă într-o lumină mai proastă ceea ce nu convine cuiva. Cu siguranță Gheorghe Cavcaliuc, făcând acțiuni de combatere a criminalității, prin acțiunile sale  i-a tăiat cuiva creanga de sub picioare și astfel aceștia se răzbună,” a mai menționat Grumeza.

Menționăm că la vârsta de 40 de ani, Alexandru Grumeza activează de peste 18 ani în sistemul medical, este șeful Unității de Primiri Urgențe a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, cercetător științific, master în Sănătate Publică, membrul Comisiei de Specialitate Neurologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, președintele federației de armwrestling și co-fondatorul și Vicepreședinte pe domeniul Sportului  al partidului PACE.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie iar Alexandru Grumzea – nr. 1 pe lista PACE.

Mai jos puteți urmări interviul cu Alexandru Grumeza în întregime:

loading...

Comments are closed.