Politică

(video) Cum a reacționat Maia Sandu când i s-a spus „Hristos s-a înălțat”?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, totodată co-președinta blocului ACUM, Maia Sandu, a fost invitată la emisiunea „Inprofunzime” de la postul de televiziune ProTV Chișinău, emisiune moderată de Lorena Bogza. Ca formulă de salut, jurnalista a preferat să folosească sintagma, „Hristos s-a înălțat”, fiindcă ieri a fost sărbătoarea religioasă, denumită în popor, Ispas. Maia Sandu a reacționat însă straniu, refuzând să răspundă.

La emisiunea de ieri, Lorena Bogza a salutat-o pe Maia Sandu, folosind formula „Hristos s-a înălțat”, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, însă a preferat să întoarcă capul, refuzând să răspundă. De menționat că,  într-un interviu, pentru publicația diez.md, aceasta a explicat ce atitudine are față de biserică. „Eu cred că comunicarea cu Dumnezeu, în cazul meu poate fi făcută nu neapărat prin bisericile care interpretează lucrurile așa cum vor ele”. 

Chiar dacă nu răspunde la Hristos s-a înălțat și critică bisericile, acest lucru nu a încurcat-o în 2014 să facă campanie electorală pentru PLDM în biserici. Iar ulterior,  în campania electorală pentru alegerile prezidențiale a mers la biserică, de unde a și postat fotografii. Se zvonește că aceasta are o altă confesiune, iar nu recunoaște acest lucru pentru a nu-și afecta imaginea politică.

maia sandu la biserica, maia sandu religie, maia sandu familie, maia sandu protv

loading...

Comments are closed.