Politic

(Video) Cum arată clădirea renovată a Președinției – la exterior și în interior! Dodon vine cu o surpriză pentru toți cetățenii moldoveni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele RM, Igor Dodon, a publicat un video pe Facebook în care prezintă clădirea renovată a Președinției. În imagini se arată cum clădirea a fost distrusă la protestele din 2009, iar la aproape zece ani distanță aceasta a fost reparată.

După aproape zece ani de la tentativa de lovitură de stat, această clădire, clădirea instituției prezidențiale, care este un simbol al statului, al republicii Moldova, în sfârșit este reparată. Mă bucur să constat că acest simbol, de azi înainte va fi un simbol nu doar al statului, dar și al municipiului Chișinău și important că a fost reparat fără bani din bugetul de stat” – a spus Dodon.

Totodată, șeful statului vine cu o surpriză pentru toți cetățenii moldoveni: „Cel puțin o dată în două săptămâni va fi Ziua Ușilor deschise și toți cetățenii R. Moldova, locuitori nu doar ai municipiului Chișinău, dar și ai altor localități vor putea să vină să viziteze instituția prezidențială” – a declarat Dodon.

Președintele RM a ținut să mulțumească președintelui Turciei pentru banii oferiți anul trecut ca să fie renovată clădirea prezidențială de la Chișinău.

Cum arată clădirea renovată a Președinției RM – la exterior și în interior – vedeți în video de mai jos:

loading...

Comments are closed.