Social

(Video) Cum s-a răzbunat o femeie după ce și-a prins soțul cu alta! Caz din viață

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Argentina și-a urmărit soțul și l-a văzut în compania altei femei. Soția înșelată, din orașul argentinian Rosario, și-a urmărit partenerul de viață, pe care l-a văzut în compania unei alte femei, în fața unui bar, în ipostaze tandre. Incidentul a avut loc în data de 14 iulie, relatează CNN.

Fără să stea pe gânduri, soția înșelată și-a pus în aplicare planul de răzbunare. Cum mașina partenerului ei de viață se afla parcată în fața barului, femeia a intrat cu mașina ei în cea a partenerului infidel, lovind-o în viteză de șase ori, distrugând-o.
 
Scenele au fost filmate de un martor aflat la fața locului. „Eram într-un magazin din apropiere când am auzit o bubuitură puternică, ca o explozie. Când am ieșit să văd ce se întâmplă am văzut o mașină albă care lovea încontinuu o altă mașină, de culoare neagră”, a povestit Erika, o tânără care a fost martora incredibilelor scene.
 
Soțul infidel a încercat să se pună în fața mașinii lui, pentru a o determina pe soția lui să se oprească, însă fără succes. După ce i-a distrus mașina partenerului infidel, femeia a plecat de la fața locului.
loading...

Comments are closed.