Politic

VIDEO // Cum se pot ieftini carburanții. Soluția propusă de Ilan Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Popular „ȘOR”, Ilan Șor a venit cu o soluție pentru ieftinirea carburanților. 

Politicianul spune că benzina și motorina continuă să se scumpească, iar guvernarea nu face nimic pentru rezolvarea acestei probleme.

„De cãteva zile, atenția opiniei publice s-a focusat asupra violențelor armate din Ucraina, asupra refugiaților care trebuie ajutați și mă mândresc că cetățenii noștri s-au mobilizat cum se cuvine și le oferă tot sprijinul.  

Problemele cu care se confruntă cetățenii noștri nu trebuie, însă, ignorate. Carburanții continuă să se scumpească aproape în fiecare zi, spre bucuria petroliștilor. Aceste scumpiri aduc majorarea prețului altor produse. Guvernarea nu face nimic ca să oprească acest dezmăț.

Partidul „ȘOR” a propus o serie de măsuri fiscale și sociale, care vin atât în sprijinul cetățenilor noștri, a refugiaților ucraineni și a economiei țării noastre, în general. 

În contextul scumpirii carburanților, cerem reducerea cu 50 la sută a cotei accizelor pentru importul produselor petroliere de tip standard. Acest lucru va duce la ieftinirea carburanților. Propunerea fost inclusă într-o scrisoare oficială în adresa Comisiei pentru situații excepționale și așteptăm cu nerăbdare răspuns”, a declarat Ilan Șor. 

loading...

Comments are closed.