Alte știri

VIDEO // Cum un şofer a salvat 25 de copii dintr-un autobuz care a luat foc într-un tunel din Italia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un şofer din nordul Italiei a salvat 25 de copii aflaţi în autobuzul pe care îl conducea şi care a luat foc într-un tunel de pe o autostradă. Până la sosirea pompierilor, bărbatul i-a scos pe copii din tunel și i-a dus într-un loc sigur, potrivit poliției italiene. Fotografiile surprinse la faţa locului arată că autobuzul a ars în totalitate.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pompierii au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră autovehiculul aflat pe drumul dintre Lecco, în extremitatea sudică a lacului Como, şi oraşul Lierna.

Fotografiile surprinse la faţa locului prezintă autobuzul ars în totalitate, înconjurat de spumă pentru stingerea incendiilor. În urma acestui incident, şapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital pentru analize, potrivit agenţiei de ştiri ANSA.

Şoferul ar fi oprit în tunel după ce a observat că autobuzul avea o problemă şi i-a condus pe copii, care erau din zonă, într-un loc sigur.

Un pompier a declarat că o anvelopă a autobuzului ar fi explodat, ceea ce ar fi provocat incendiul, notează Agerpres. Copiii se aflau în siguranţă la sosirea echipajelor de intervenţie.

Preşedintele regiunii Lombardia, unde se află localitatea Lecco, a mulţumit pompierilor pentru eforturile depuse, într-un mesaj publicat pe Facebook.

loading...

Comments are closed.