Externe

(Video) Dacia Duster a pregătit un papamobil special pentru vizita lui Papa Francisc în România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Papa Francisc soseşte astăzi în România pentru o vizită istorică de trei zile între 31 mai şi 2 iunie. Călătoria apostolică a Papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul „Să mergem împreună”.

Papa Francisc se va găsi în toată această perioadă prin Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Sanctuarul marian de la Șumuleu Ciuc, iar unele deplasări îi vor fi asigurate cu un Papamobil făcut în colaborare cu Dacia!
 
Papamobilul pentru vizita Sanctităţii sale Papa Francisc în România a fost conceput de uzina Dacia şi SPP (Serviciul de Protecţie şi Pază), în urma unei analize riguroase, informează reprezentanţii SPP. Automobilul a fost deja văzut şi agreat de Suveranul Pontif, echipa SPP fiind primită în aprilie, la Vatican.
 
Papamobilul a fost pregătit special pentru vizita Papei Francisc în România, iar autoturismul a fost conceput de uzina Dacia şi de Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), în conformitate cu normele de securitate. De altfel, Papamobilul românesc a fost conceput ca urmare a unei analize minuţioase a prezenţei Papei Francisc în alte ţări, care conform tradiţiei au oferit şi pus la dispoziţia Suveranului Pontif pentru deplasare, maşini de producţie autohtonă.
LIVE de la București, Vizită istorică - Papa Francisc în România, religia crestina, biserica ortodoxa, 
loading...

Comments are closed.