Economic

(video) Dan Mitriuc, directorul Moldtelecom Moldova face o totalizare a activității companiei din ultimii 25 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dan Mitriuc, directorul operatorului numărul 1 național în telecomumicații, Moldtelecom a venit cu o scurtă totalizare a activității companiei gestionate de el în decursul a 25 de ani.

În cei 25 de ani de activitate, Moldtelecom a oferit Republicii Moldova o nouă vizune despre tehnologii și sisteme de telecomunicații. Dezvoltăm zilnic sisteme și aplicații capabile să revoluționeze domeniile prioritare ale țării. Oferim fiecărui abonat calitate, rapiditate și comoditate. Promovăm inovațiile și le aducem mai aproape de Dvs.

 Continuăm să fim cei mai buni și vom răsplăti fidelitatea fiecărui abonat și de acum încolo, cu aceeași serioziitate și responsabilitate în toate acțiunile echipei mele. Vă mulțumim că faceți parte din familia Moldtelecom și Unite, a scris Dani Mitriuc pe pagina sa de Facebook.

Moldtelecom este operatorul național de telecomunicații și totodată cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova. La 1 aprilie 1993, în urma restructurării sectorului de telecomunicații din Republica Moldova, a fost înființată Întreprinderea de Stat „Moldtelecom”. La 5 ianuarie 1999, întreprinderea a fost reorganizata în societate pe acțiuni, statul fiind fondator și unic acționar.

loading...

Comments are closed.