Politic

VIDEO // Dan Perciun, către opoziție: „Faptul că niște kuliocari ne țin lecții este o „bucurie” pentru noi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PAS Dan Perciun, către opoziție:

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Faptul că niște kuliocari ne țin lecții este o „bucurie” pentru noi, dar să nu uităm esența colegilor noștri, să nu uităm de unde v-au venit banii toți acești ani și cum va finanțat Federația Rusă într-o veselie și ați tăcut mâlc ca niște trădători ordinari care ați acceptat să fiți finanțați de către un dictator. Întotdeauna ați pus interesul personal mai presus decât interesul țării. Asta va caracterizat întotdeauna.

Trebuie să ai un obraz tare gros să ieși în plenul Parlamentului și să învinovățești Guvernarea de toate relele de pe lume, uitând de contextul în care trăim. Prețul la benzină care se reflectă și asupra agricultorilor este, bineînțeles, o consecință a războiului, inclusiv a crizei post-pandemice. Un război care a fost provocat de către sponsorii voștri. Ați fost și ați rămas niște trădători ordinari care ați deservit niște interese străine, a unui stat agresor.

Niciodată nu ați dat dovadă de un minim patriotism și de când existați ați fost o grupare cleptocratică. Exact așa sunt și cei din Partidul Comunist, care în ultima perioada s-a înhăitat cu Șor și ies în conferințe comune de presă cu un tip care fură miliarde și aceasta nu-i deranjează”.

loading...

Comments are closed.