Social

(Video) De ce miroase așa de urât în orașul Chișinău? Iată explicația

Pinterest LinkedIn Tumblr
Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris un articol în care oferă o explicație de ce în ultimele zile mirosul a devenit insuportabil în unele sectoare ale orașului Chișinău.
„Un cunoscut de la Bubuieci, satul care are de suferit cel mai mult din cauza putorii mi-a transmis poza făcută cu drona cu tot cu explicațiile venite de colaboratorii de la stație care, e și normal, își doresc să păstreze anonimatul.
Iată cum arată stația de epurare din Chișinău de sus: În cercurile acelea roșii este nămolul care este scos din geotuburi, asta deși el trebuie prelucrat cu un gel special și depozitat în bazine speciale de acumulare.
Cei de la Apă Canal au închis bazinele de acumulare și acum îl pun pe pământ. Nu este clar motivul unei astfel de decizii, sper că nu este una de ordin politic sau legată de campania electorală or toți chișinăuienii suferă.

Eu chiar vreau să văd ce vor explica cei de la Apă Canal mâine la ședința operativă a Primăriei. Asta dacă va fi ședința”, a scris Eugen Luchianiuc. 

Și politicianianul Ilian Cașu s-a implicat în mediatizarea acestei probleme grave. El împreună cu prietenul său medic a mers la stația de epurare și a filmat un video.

loading...

Comments are closed.