(video) De Ziua Independenței, Maia Sandu a mulțumit moldovenilor că au plecat peste hotare

Act ratat după Freud a Maiei Sandu, la concertul de ieri din Piața Marii Adunări Naționale. În timpul discursului său, aceasta a mulțumit tuturor celor plecați de acasă, pentru că au reușit să îi mențină pe linia de putere. Acest lucru a fost rapid șters de pe toate sursele guvernamentale, însă după cum cunoaștem cu toții, internetul nu ar butonul delete și totul odată postat, devine public.

În cadrul discursului său, ținut în fața oamenilor adunați în Piața Marii Adunări Naționale, Maia Sandu a declarat că le mulțumește tuturor celor plecați peste hotare pentru că au reușit “să ne țină pe luna de putere”, după o pauză de o secundă, prim-ministrul și-a dat seama că a gafat și s-a autocorectat, spunând că le mulțumește tuturor celor plecați, pentru că au reușit să “ne țină pe linia de putere”.

Peste câteva ore de la postarea acestui discurs pe pagina Guvernului Republicii Moldova și distribuirea acestuia pe pagina oficială a prim-ministrului, acesta a fost șters. Probabil staff-ul guvernamental a conștientizat gafa spusă de șeful Executivului de pe scenă și pentru a șterge urmele, au decis ștergerea urmelor.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share