Politic

VIDEO // Declarația Marinei Tauber, după decizia CAC: “Procurorii nu au putut demonstra prezența vreunei probe care să mă incrimineze. Dosarul este unul politic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii care instrumentează dosarul meu nu au putut prezenta în instanță nicio probă care să mă incrimineze, nicăieri nu figurează numele meu că aș fi comis vreo infracțiune, iar toate aceste lucruri demonstrează acest dosar este o comandă politică. Declarațiile au fost făcute de către deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, la scurt timp după ce Curtea de Apel Chișinău a respins recursul avocaților, care au cerut eliberarea vicepreședintelui Partidului „ȘOR” din arest.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Nu am primit niciun răspuns argumentat la întrebarea în ce mod îmi voi recupera zilele din mandatul meu de deputat. Este absurd ceea ce se întâmplă. Nici judecătorii, nici procurorii nu au putut să-mi răspundă la această întrebare. Procurorii nu au putut demonstra prezența vreunei probe care să mă incrimineze. Nu există nicio probă în care Marina Tauber ar fi comis vreo infracțiune. Oricum, faptul că voi sta în Penitenciarul nr. 13, problemele din țară nu se vor rezolva. Oare în aceste zile de când stau după gratii moldovenii trăiesc mai bine? S-a ieftinit oare pâinea între timp?”, a declarat Marina Tauber.

Tauber a mai spus că deținerea ei în Penitenciarul nr. 13 este fără precedent și a acuzat că regimul PAS stă în spatele acestei decizii.

„Ceea ce se întâmplă astăzi este fără precedent. Niciun politician, niciun deputat în funcție, nu a fost deținut vreodată la Penitenciarul nr. 13. Este evident că asistăm la o presiune politică, o intimidare a opoziției. Pe data de 19 iunie, în PMAN au fost peste 40 de mii de oameni. Acest lucru i-a speriat pe cei din PAS. Dar ei trebuie să înțeleagă că, în pofida tuturor presiunilor, voi continua să lucrez pentru oameni și pentru drepturile lor chiar și din penitenciar. Oamenii nu mai vor ca PAS să rămână la guvernare. Oricum vor avea loc alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate și oricum poporul va ieși învingător. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi-l oferă, oamenilor care au venit să mă susțină, îi mulțumesc echipei mele. Lupta continuă. Suntem puternici”, a mai adăugat Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.