Alte știri

VIDEO // Declarațiile șocante ale individului care a vandalizat panourile dedicate medicilor din prima linie în lupta cu COVID: „Eu le spun teroriști”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani și polițișii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău au identificat și reținut un bărbat pentru huliganism. 

Polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 30 de ani, locuitor a capitalei, la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie, a stropit cu lichid uleios de culoare închisă panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe str. Petru Maior.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina.

Totodată acesta a mai comunicat că el a stropit panourile de pe str. Pușchin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie în lupta cu COVID-19.

„Eu le spun teroriști”, a declarat bărbatul în timpul audierilor, facând referire la medici.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se  se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.