Actualitate

VIDEO // Deputații din PPDA, sfătuiți să-și caute diplomele prin sertare și de lucru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PACE Gheorghe Cavcaliuc astăzi în cadrul emisiunii „MOLDOVA ZI DE ZI” cu Victoria Pietraru a îndemnat-o pe deputatul Arina Spătaru și ceilalți deputați din PPDA să-și caute diplomele prin sertare și să-și caute de lucru, pentru că e timpul să plece din Parlament, deoarece au ajuns acolo prin manipulare, minciună și nu au făcut nimic pentru oameni.

„Pe minciună și pe intimidări ați venit  în politică iar pentru țară și pentru cetățeni nu ați făcut nimic. Timpul vostru a trecut deja și eu vă sfătui să țineți cont de sfatul meu de a vă căuta de lucru”, a menționat liderul PACE.

Totodată, Gheorghe Cavcaliuc a fost învinuit de deputatul PPDA că își face imagine pe seama sa și al partidului din care face parte.

Cavcaliuc a răspuns sarcastic dar totodată a punctat – „partidul Dvs nu se numește cum ați spus Dvs, dar se numește Andrei zero trei și nu am cum să-mi fac imagine pe seama cuiva care pur și simplu nu o are.”

Amintim că acum câteva zile, Președintele PACE a adus acuzații grave în adresa deputatei PPDA, Arina Spătaru. În cadrul unei conferințe de presă, Cavcaliuc a declarat că dosarul penal pornit de Procuratura raionului Sîngerei ar fi fost inițiat la comanda deputatei Spătaru.

Menționăm că dosarul a fost pornit după ce Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, membru al Platformei DA, a fost stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului PACE, în semn de protest că funcționarul s-a vaccinat împotriva Covid-19, înaintea medicilor.

Totodată, Cavcaliuc a cerut procurorului general, Alexandr Stoianoglo, inițierea urmăriri penale pe numele deputatei PPDA, Arina Spătaru, învinuind-o de trafic de influență și abuz în serviciu și exces de serviciu.

Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, în prezent lider al Partidului PACE, și-a asumat gestul colegilor săi de partid, care l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru.

În premieră, în cadrul emisiunii „MOLDOVA ZI DE ZI”, Cavcaliuc a prezentat o înregistrare audio în care vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru  la telefonat pe Tudor Balan, președintele PACE din raionul Sîngerei, la câteva zile după ce Tutunaru se vaccinase și a încercat să-l intimideze pe acesta printr-un limbaj indecent și brutal.

Înregistrarea AUDIO poate fi ascultată AICI.

Înregistrarea a fost făcută imediat după ce membrii PACE au adresat Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, o solicitare în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a demnitarilor care s-au vaccinat neglijând abuziv planul de vaccinare anti COVID. Asta deși, în Republica Moldova, se desfășoară la moment prima etapă de vaccinare care include doar lucrătorii medicali și beneficiarii azilelor, iar etapa a 2-a este la început.

loading...

Comments are closed.