VIDEO // Deputatul Alexandr Nesterovschi a făcut dezvăluiri EXCLUSIVE despre dosarul penal în care este vizat

Alexandr Nesterovschi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și lider al Partidului „Renaștere”, a făcut dezvăluiri exclusive despre dosarul penal în care este vizat, privind finanțarea ilegală a partidelor politice. Acesta acuză PAS că ar fi pus presiuni și ar fi fost filat după ce a părăsit Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, scrie sinteza.org

Potrivit declarațiilor sale care au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate, Nesterovschi susține că timp de jumătate de an, el a fost sub supraveghere constantă și ascultat fără nicio bază legală.

Nesterovschi afirmă că, în ciuda eforturilor depuse de cei care l-au monitorizat, nu au fost găsite niciun fel de probe care să susțină presupusele activități ilegale. Mai mult, el susține că nu au fost descoperite sume de bani suspecte și nu există martori care să confirme vreo infracțiune.

Deputatul nu a ezitat să o ia în derâdere pe Arina Spătaru pe care a numit-o „agent 006”, afirmând că acestea reprezintă singurele elemente de incriminare împotriva sa. Nesterovschi respinge ferm acuzațiile și subliniază absența altor dovezi concrete care să susțină afirmațiile acestui ”presupus agent”.

”După ieșirea din PSRM, am fost urmărit și ascultat timp de jumătate de an. Nu au găsit nicio dovadă, nu au găsit niciun ban, nu există martori – nu au nimic. Cu excepția cuvintelor așa-numitului „agent 006”, nu există nicio dovadă a acuzațiilor împotriva mea”, a menționat Nesterovschi.

Amintim că în septembrie curent, Arina Spătaru dezvăluia că a reușit să se infiltreze în cercul apropiat al lui Ilan Șor, pentru ca mai apoi organele de drept să aibă probe concludente despre finanțarea ilegală a partidelor politice pe care le crește condamnatul fugar. Tot ea dezvăluia atunci că Nesterovschi i-ar fi făcut oferte pentru a o face parte a jocurilor Kremlinului.

La sfârșitul lunii septembrie, deputatul a fost reținut chiar în sala de ședințe a Legislativului, iar ulterior a rămas fără imunitate parlamentară.

Tot atunci, Procuratura Anticorupție și SIS a negat că Arina Spătaru ar fi acționat ca investigator sub acoperire în Israel.

Total
0
Shares
Total
0
Share