VIDEO // Deputatul Alexandr Nesterovschi a lansat un apel la mobilizare împotriva tendințelor autoritare și militarizării în Moldova

Astăzi, unul din liderii Partidului „Renaștere”, Alexandr Nesterovschi, a lansat un apel la mobilizare împotriva tendințelor autoritare și militarizării în Moldova, scrie sinteza.org

În cadrul unui briefing de presă, Nesterovschi a subliniat îngrijorările legate de închiderea a 12 posturi de televiziune și sute de portaluri de știri, evidețiind, de asemenea, discrepanțele semnificative în ceea ce privește salariile acordate membrilor PAS față de salariile și pensiile mici ale cetățenilor obișnuiți.

”Toată lumea observă ce se întâmplă în țara noastră. Închiderea a 12 posturi de televiziune, închiderea a sute de portaluri de știri, salarii uriașe pentru membrii PAS, salarii și pensii mici pentru oamenii obișnuiți”, a menționat Nesterovschi în cadrul briefing-ului de presă.

Liderul Partidului „Renaștere” a declarat, de asemenea, că este îngrijorat de direcția în care se îndreaptă țara în plan geopolitic. El a acuzat PAS că trage activ Moldova spre NATO, o mișcare pe care Nesterovschi o consideră periculoasă pentru stabilitatea și independența țării.

Deputatul a reiterat că Partidul ”Renaștere” susține pacea și prosperitatea Moldovei și a făcut un apel către toate partidele de opoziție și cetățeni prin care îi Invită să se alăture pe 1 februarie, la ora 10:00, în fața Parlamentului, fără steaguri politice, pentru a spune un NU hotărât PAS-ului, un NU războiului și un DA Moldovei prospere!”.

”Dar PAS nu se mulțumește doar cu haosul economic și dictatura totală pe care au instaurat-o. Ei trage activ Moldova noastră spre NATO. Partidul „Renaștere” susține pacea și prosperitatea Moldovei Invităm toate partidele politice, toți cetățenii, să iasă împreună cu noi fără steaguri politice în fața Parlamentului pe 1 februarie la ora 10:00 și să spună un categoric NU-PAS, NU-Războiului și DA-Moldovei Prospere!”, a rezumat Nesterovschi.

Total
0
Shares
Total
0
Share