Politică

(video) Deputatul Inga Grigoriu evită să răspundă de ce a încălcat promisiunile din electorală, aliindu-se cu PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

La redacția noastră a fost trimis un video în care deputata din fracțiunea Platformei DA, Inga Grigoriu, a fost surprinsă de către un grup de tineri și întrebată de ce și-a încălcat angajamentul față de popor și a votat pentru o alianță cu PSRM, chiar dacă, anterior se jura că acest lucru nu se va întâmpla.

Tinerii, în momentul în care au surprins-o pe Inga Grigoriu pe stradă, au întrebat-o de ce a făcut alianță cu PSRM, deși în campania electorală, promitea că nu va face acest lucru, chiar semnând un angajament în acest sens. La rândul său, deputata din Platforma DA doar a dat din umeri,  acuzând o potențială hărțuire, când de fapt erau doar niște întrebări simple.

Totodată, deputata a refuzat să comenteze înregistrările video, în care Igor Dodon recunoaște că primește câte 700 de mii de dolari lunar de la Moscova pentru finanțarea PSRM-ului, partid cu care a făcut alianță blocul ACUM în Parlament. Tinerii au presupus că și ea are o parte din suma dată, dacă nu dorește să comenteze în nici un fel aceste înregistrări, care demonstează clar că PSRM este finanțat de către un stat terț, lucru interzis de lege.

O altă întrebare primită de către Inga Grigoriu a fost cu privire la declarațiile Maiei Sandu, prin care ea îl acuză pe Igor Dodon de trădare a Patriei, chiar dacă aceste declarații au fost în 2017, cert este faptul că aceste declarații au răsunat. Nici de data aceasta nu a venit cu un răspuns deputata, în schimb a acuzat tinerii că sunt provocatori și a amenințat că îi va da la poliție pentru hărțuire.

Presupunem că deputata ori nu este în cunoștință de cauză, nefiind în stare să răspundă la unele întrebări elementare, în acest caz putem să o acuzăm de lipsă de capacități, sau i s-a spus să nu răspundă la aceste întrebări, blocul ACUM, acceptând astfel păcatele lui Igor Dodon și uitând de promisiunile oferite în electorală alegătorilor.

loading...

Comments are closed.