Politică

(video) Deputatul PAS, Oazu Nantoi, o contrazice pe Maia Sandu: Federația Rusă a stat în spatele acțiunilor din 7 aprilie 2009

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, s-au împlinit zece ani de la protestele anticomuniste din 7 aprilie 2009. Pe de o parte lidera PAS, Maia Sandu, spune că acele proteste au fost organizate de tinerii pro-europeni din Moldova, pe de altă deputatul PAS, Oazu Nantoi, susține că acele acțiuni violente au fost puse la cale de Federația Rusă.

Observația a fost făcută astăzi de bloggerul Eugen Luchianiuc. 

maia sandu 7 aprilie 2009

Mai sus vedeți mesajul postat de lidera PAS pe pagina sa de facebook ieri, 7 aprilie 2019. Iar în video de mai jos vedeți o declarație făcută de Oazu Nantoi înaintea unui protest organizat de opoziție în 2012. ATUNCI Nantoi spunea ferm că distrugerea clădirilor Parlamentului și Președenției este mâna Moscovei, ACUM Maia Sandu laudă acei protestari. Mai mult, politiciana de la Chișinău spune că partidele PAS și DA trebuie să continuie ceea ce au început tinerii care au ieșit în stradă în 2009.

Vedem că doi politicieni din același partid au opinii total opuse. Inevitabil apare întrebarea – cine din ei are dreptate, Oazu Nantoi sau Maia Sandu?

loading...

Comments are closed.