Alte știri

(video) Deputatul Radu Marian spune pentru presa străină când Dodon va fi cercetat penal pentru finanțare externă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Portalul turcesc de știri TRT World, în cadrul emisiunii The Newsmakers, a intervievat pe deputatul fracțiunii PDM, Vladimir Cebotari și pe deputatul din blocul ACUM, Radu Marian, cu privire la situația politică din Republica Moldova, iar unul din subiecte fiind cu privire la alianța celor de la ACUM cu PSRM și la înregistrările video în care Igor Dodon recunoaște că primea până la un milion de dolari de la Moscova pentru finanțarea PSRM.

Radu Marian a spus în cadrul acestui interviu că noua guvernare pe viitor va examina aceste înregistrări, iar odată cu desemnarea unui nou procuror, care în viziunea deputatului blocului ACUM, trebuie să fie unul apolitic și independent de partide, dosarul lui Igor Dodon va fi cercetat penal.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Amintim că, au fost publicate înregistrări video, în care președintele Igor Dodon recunoaște lui Vlad Plahotniuc că a primit lunar de la 700 de mii de dolari și până la un milion, pentru finanțarea Partidului Socialiștilor. Deputatul Vladimir Bolea a promis că va depune o plângere la procuratură, a trecut deja mult timp de atunci și plângerea așa și nu a fost depusă.

loading...

Comments are closed.