Alte știri

(Video) Deși au fost puțini oameni, protestul lui Năstase a blocat traficul în centrul orașului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câteva zeci e de oameni protestează azi în fața Curții Supreme de Justiție (vizavi de ASEM). Protestatarii așteaptă decizia cu privire la validarea mandatului primarului ales al capitalei, Andrei Năstase.

Deși s-au adunat puține persoane în zonă, în jurul orei 18, circulaţia tranportului rutier a fost sistată pe bulevardul Grigore Vieru, în ambele direcții, cu redirecționarea pe străzile adiacente, cu exceptia transportului electric urban, care circulă în mod obișnuit.

Deasemenea, pe strada Petru Rareș, în perimetrul străzilor Albișoara şi Constantin Tănase, a fost sistată circulația pentru tot transportul rutier, cu redirecționarea pe străzile adiacente. Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, manifestanții au blocat circulația contrar prevederilor legale. Inspectoratul General al Poliției cheamă cetățenii la calm, iar șoferii sunt rugați să evite circulația pe perimetrul acestor străzi.

În aceași timp, jurnal.md a scris că protestarii n-au blocat drumul, lucru care s-a dovedit fals. Urmăriți video mai jos:

Cetățenilor Republicii Moldova li se garantează dreptul la protest prin Constituție, dar prin dreptul lor ei nu trebuie să încalce dreptul celorlați cetățeni de a circula liber.

protest pas platforma da, andrei nastase, maia sandu, csj
Foto cu drona
loading...

Comments are closed.