VIDEO // Detalii despre vizita reprezentanților Partidului ”Renaștere” la Moscova: ”Sub conducerea PAS și a președintelui Maia Sandu, Moldova a adoptat politici ostile față de Rusia”

 

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, a dezvăluit detalii privind recenta sa vizită la Moscova. În cadrul unei conferințe, liderul Partidului „Renaștere” a accentuat importanța dialogului și cooperării în contextul deteriorării relațiilor dintre Moldova și Rusia, scrie sinteza.org

În cadrul întâlnirilor cu reprezentanții Dumei de Stat, Consiliului Federației și ”Rosselhoznadzor”, Parasca și-a expus preocupările legate de sancțiunile și deciziile politice ale guvernului PAS, care au condus la o scădere a relațiilor economice și sociale între cele două țări.

Conform spuselor Nataliei Parasca, sub conducerea PAS și a președintelui Maia Sandu, Moldova a adoptat politici ostile față de Rusia, inclusiv sancțiuni și restricții comerciale, care au avut un impact negativ asupra economiei și demografiei moldovenești.

Totodată, Parasca a subliniat că demonizarea Rusiei de către autorități și încercările de a o prezenta drept singurul vinovat pentru problemele interne ale Moldovei sunt nejustificate și dăunătoare.

Aceasta a menționat că PAS în încearcă să scape de responsabilitatea propriei guvernări pentru prăbușirea economiei și declinul demografic.

La final, președinta partidului a pledat pentru o abordare bazată pe dialog și cooperare între Moldova și Rusia, subliniind că confruntarea și antagonismul nu servesc intereselor naționale ale Moldovei și nu aduc soluții la problemele interne.

Total
0
Shares
Total
0
Share