Politic

VIDEO // Dezamăgire pentru procurori?! Oamenii legii s-au convins de faptul că Igor Dodon este acasă și nu a fugit din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul șef de stat, Igor Dodon, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, a fost vizitat vineri dimineață de doi ofițeri de poliție. Cei doi au intrat în curtea ex-președintelui țării după ce și-au prezentat legitimațiile în fața ofițerului SPPS, care păzește locuința lui Igor Dodon, scrie tv8.md, portal de știri afiliat PAS și președintelui Maia Sandu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”L-am surprins prin curte și pe Igor Dodon. Acesta nu a făcut nicio declarație, sub pretextul că nu are dreptul să vorbească cu reprezentanții presei”, scrie sursa citată.

Potrivit prourului de caz , Igor Dodon ar fi plănuit să fugă din țară, iar plasarea lui în arest la domiciliu este un risc. Totuși, așa cum a demonstrat și tv8, fostul șef de stat este acasă și respectă arestul dispus prin încheierea instanței de judecată, neconfirmându-se temerile oamenilor legii.

Fostul șef de stat, Igor Dodon a fost plasat joi, 26 mai, în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Asta după ce a fost reținut marți, 24 mai, alături de cumnatul său, Petru Merineanu, în urma a cel puțin zece percheziții.

loading...

Comments are closed.