Social

(Video) Dezastrul provocat de explozia mortală din Capitală, filmat cu drona

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini dramatice au fost surprinse în dimineața de după explozia din sectorul Râşcani al Capitalei, transmite stiri.md.

Din imaginile filmate cu drona se vede dezastrul de după tragedie, inclusiv gaura imensă în fațada casei și bucățile de beton și obiecte aruncate jos de suflul exploziei.
 

Amintim că, în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din municipiul Chișinău a avut loc o deflagrație. Potrivit informațiilor oficiale, 3 oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi în urma exploziei. Explozia a afectat apartamentele de la etajele 14,15,16,17 a blocului de locuit.

Tot astăzi dimineață, premierul Filip și echipa de miniștri au mers la fața locului pentru evalua pagubele. Șeful Guvernului a asigurat familiile care au avut de suferit că vor primi tot suportul material necesar din partea statului.

„Sunt lucruri prioritare. Vorbim în primul rând dacă sunt cadavre. Vor fi ajutoare financiare pentru familiile care au decedaţi, vor primi fiecare familie câte 50 de mii de lei. După aceasta o să restabilim acest bloc şi o să compensăm pierderile pentru că noi înţelegem că omul a agonisit o avere în acest apartament, iar după această tragedie a rămas fără nimic”, a spus Pavel Filip.

loading...

Comments are closed.