Politic

(Video) Dezbatere cu scântei între candidatul Partidului ȘOR și PSRM: Socialistul a fost făcut knockout!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dezbateri cu scântei la Accent TV, un post de televiziune considerat a fi afiliat Partidului Socialiștilor. După mai multe atacuri ale candidatului PSRM Vasile Bolea, reprezentantul Partidului Politic ȘOR, Serghei Burgudji i-a amintit acestuia despre toate „realizările” din perioada când actualii lideri socialiști se aflau la guvernare, dar și promisiunile din prezent, care nu sunt realizate, notează Hotnews.md. 

În acest sens, Burgudji i-a amintit lui Bolea de promisiunile și laudele socialiștilor despre relațiile bune pe care le-ar construi cu Rusia. „Continuați să mințiți oamenii, să divizați societatea, dar pe câmp putrezesc merele, iar în magazine costă 11-12 lei kilogramul. Ei vorbesc despre relații economice bune cu Federația Rusă, dar merele în magazine costă 11 lei, în timp ce mii de tone se strică pe câmp. Iată cum arată politica lor și relațiile de bună vecinătate cu Rusia”, s-a adresat Burgudji cetățenilor.
 
Vasile Bolea nu a avut nimic de replicat la acest subiect, iar Serghei Burgudji a dat asigurări că Partidul ȘOR, după ce va accede la guvernare, va construi relații bune cu toate statele care vor demonstra respect pentru Republica Moldova. „Noi, Partidul ȘOR, vom construi relații corecte și egale cu toate statele care ne vor aprecia.”, a menționat Serghei Burgudji.
 
Totodată, candidatul Partidului Politic ȘOR pe circumscripția uninominală 24 (Chișinău, Botanica) a menționat că alegătorii nu trebuie să se conducă de criterii geopolitice, când vor merge la scrutin, dar să țină cont de realizările concurenților electorali. „Geopolitica ne divizează. Noi trebuie să avem în vedere rezultate concrete. Doar Partidul ȘOR a demonstrat la Orhei că poate construi un oraș cu adevărat european, și o localitate rurală cu adevărat europeană la Jora de Mijloc. Așa va fi în fiecare localitate. Anume de aceasta noi am delegat reprezentanți împuterniciți care au elaborat programe electorale ținând cont de specificul fiecărei regiuni în parte”, a menționat Serghei Burgudji.
 
Amintim că anterior și liderul Partidului ȘOR, Ilan ȘOR i-a acuzat pe socialiști și pe liderul neformal al acestora, așa cum se autointitulează Igor Dodon, că folosesc relațiile cu Rusia în scopuri politici, iar din această cauză au de suferit producătorii și exportatorii moldoveni.
loading...

Comments are closed.