Politică

(Video) Dezbatere între un democrat și o socialistă: S-au certat în direct ca la ușa cortului!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O dezbatere electorală la TVR Moldova s-a transformat mai degrabă într-o reglare de conturi. O candidată socialistă și unul democrat s-au certat și s-au acuzat în direct pe diverse subiecte. „Rușine”, „nu știți nimic” sau „voi ați furat”… sunt doar câteva dintre replicile acestora, scrie AGORA.

Discuțiile aprinse au avut loc pe marginea alegerilor din circumscripția nr. 28 din Chișinău, între candidatul democrat Nicolae Balaur și reprezentantul socialistului Vlad Batrîncea – Ala Ursu-Antoci.
 
De exemplu, cei doi s-au acuzat reciproc de furtul miliardului, dar și de dezmățul din țară. Reprezentantul socialist l-a acuzat pe Balaur că spune minciuni, fiind, la fel, nemulțumit de faptul că democratul își citește discursul de pe o foaie. De partea cealaltă, candidatul PDM a spus că socialiștii o să aplice aceeași strategie în Parlament – n-o să ducă răspundere de nimic, fiindcă o să-și delege reprezentanți.
În circumscripția nr. 28 mai candidează Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandru Slusari (blocul ACUM), Dumitru Cebotarescu (independent), Ion Cebanu (PL) și Dumitru Ciubașenco (PN).
loading...

Comments are closed.