Alte știri

VIDEO // Dezvăluiri: Alexandru Grumeza, despre viitorul guvern al țării. Cine va fi prim-ministru

Pinterest LinkedIn Tumblr

La dezbaterile de la PRO TV, candidatul cu nr. 1 pe lista partidului PACE, Alexandru Grumeza a dezvăluit faptul că PACE are pregătită deja o listă a viitorilor miniștri ai guvernului moldovenesc și chiar persoana care va deține funcția de prim-ministru al țării au ales-o deja.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Jurnalistul Vasile Botnaru l-a întrebat pe Grumeza, de ce PACE a anunțat anume cine va fi ministrul de interne în caz că PACE ajunge la guvernare și nu a anunțat cine va fi, de exemplu prim-ministru sau miniștrii altor ministere.

Co-fondatorul PACE, Alexandru Grumeza, a declarat, ca răspuns pentru Vasile Botnaru, că PACE a vrut să demonstreze că are echipă pregătită deja de a prelua guvernarea.

„Noi avem și o listă cu toți potențialii miniștri, nu doar pentru MAI, persoane cu autoritate și cu calități profesionale incontestabile în domeniile propuse, așa cum este domnul Ciubaciuc, de exemplu”, a menționat Alexandru Grumeza.

La rândul său, moderatoarea dezbaterilor, Lorena Bogza l-a întrebat pe Grumeza cine este candidatul lor pentru funcția de prim-ministru.

„Aceasta rămâne a fi o surpriză și vom anunța asta public, într-o conferință de presă”, a mai declarat Alexandru Grumeza.

Amintim că Partidul Politic PACE l-a propus anterior pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne în viitorul Guvern.

Menționăm că bine cunoscutul în întreaga țară medic neurolog Alexandru Grumeza, președintele federației de armwrestling și unul dintre co-fondatorii PACE este și cap de listă a candidaților pentru funcția de deputat din partea PACE.

La vârsta de 40 de ani, Alexandru Grumeza activează de peste 18 ani în sistemul medical, este șeful Unității de Primiri Urgențe a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, cercetător științific, master în Sănătate Publică, membrul Comisiei de Specialitate Neurologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, deține titlul de Antrenor Emerit al RM și este președintele federației de armwrestling și co-fondatorul și Vicepreședinte pe domeniul Sportului  al partidului PACE.

Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie iar Alexandru Grumzea – nr. 1 pe lista PACE.

 

 

loading...

Comments are closed.