(Video) Din 180 de sportivi din toată lumea, moldoveanul Iulian Bercu a intrat în top 15 la ultramaratonul din Noua Zeelandă

Moldoveanul Iulian Bercu a realizat o performanță la ultramaratonul internațional din Noua Zeelandă, Din 180 de sportivi din toată lumea, moldoveanul Iulian Bercu a intrat în top 15 la ultramaratonul din Noua Zeelandă, sport moldova, run 
 

Alergătorul moldovean, Iulian Bercu, a făcut țara noatră mai mândră și mai cunoscută pentru întreaga lume, după ce timp de șapte zile de alergat și a reprezentat demn Republica Moldova la un ultramaraton din Noua Zeelandă. Sportivul a anunțat că a ajuns la linia de finiș, obținând locul 15 din 180, transmite portalul de știri ACTUAL. 

Deși este extenuat, Bercu se poate mândri pentru rezultatul obținut. În tot acest parcurs, el a alergat cu un rucsac în spate, care cântărea 30 de kilograme. Acesta conținea doar cele necesare: lanternă, haine, trusă medicală, bețe pentru munte și apă.

Despre frumoasa experiență el a povestit într-un video publicat pe pagina sa de Facebook, realizat chiar la finalizarea traseului. „250 de km de munţi, văi, păduri, câmpii interminabile, pline cu arşiţă, vânt, ploi, râuri cu apă de gheaţă au rămas în urma acestei linii de finiş. La fel ca și șase zile petrecute în cort, în condiții minime de existență.

În aceste zile, peste 180 de sportivi au aflat de existența Republicii Moldova, unde se află ea și cum arată steagul țării noastre. Astăzi au aflat că moldovenii pot să şi alerge când tare vor”, a spus Bercu. Vedeți video mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share