Politic

VIDEO // Discuție secretă între Maia Sandu și Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

După publicarea sondajului IMAS, pe 17 decembrie 2019, rezultatele acestuia au bulversat spațiul informațional cu opinii, analize și nu în ultimul rând, glume pe seama liderului Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

Andrei Năstase a căzut dramatic în sondajele publicate după alegerile locale generale, în care a pierdut funcția de Primar General al Capitalei.

La capitolul Politician Puternic, în sondajul IMAS, acesta nu s-a regăsit nici măcar în primii 10 politicieni ai Republicii Moldova, fiind depășit cu 3 poziții chiar și de către Ilan Șor, fostul primar al municipiului Orhei.

Citește și: Sondaj IMAS: Andrei Năstase clasat mai jos decât Ilan Șor. Cel mai puternic politician rămâne Igor Dodon

Mulți din formatorii de opinie, susțin că o cauză a destrămării Blocului ACUM, ar fi însuși căderea rating-ului lui Andrei Năstase, care după sine atrage în jos întreaga Platformă DA.

Situația dramatică în care a ajuns Andrei Năstase, nu a fost trecută cu vederea nici de către internauți.

Vloggerul Roma Leșan, autorul proiectului „Șinu Roma”, a redat situația printr-un mod pamfletar în care acesta apare în rolul Maiei Sandu care într-o conversație telefonică și-ar bate joc de rating-ul scăzut al lui Andrei Năstase.

 

 

 

 

loading...

Comments are closed.